AGNEZ MO

AGNEZ MO AGNEZ MO

  • 184
  • 22 910 025
DREAM, believe, and make it happen!

Video

Comentários

  • Shitnez poo poo

    • a coke bottle on the peepee yuck!

  • fdyuh gvjngi sz jugiku

    • mlg frsb ytmb dskn lt wxcgfj stefibone oktovianustefi totikamsol

  • Selamat malam Ka Agnez. Saya Elizabeth dari Universitas Atma Jaya Yogyakarta, mau ngadain acara Seminar Nasional. Saya sudah cari kontak manager kakak tapi ga ketemu. Bisa minta kontak managernya ka?

  • Hi, again! Just saw Coke Bottle-WOW-you always had such an inner power, talent, and spirit that everyone felt-it is stronger than ever now! Drop me a line : jjwestmagic@---(gmail), thanks & best wishes!

  • Dear Agnez-I miss you & Indonesia so much (remember "Inlingua school"? A writer below mentions Christian, check out the TV special I did for Rev. John Hartman-I just uploaded to my new channel :JJ West-The Magic Man. I'm so happy for you and your success! :JJ

  • Dear Agnes, my sister in Christ, How are you doing? Don't forget to re-think about what God has given you the talent you had said about taking such responsibility for... Re-think twice, or three or four times or more. Because I didn't find any God-glorifying-act in your most recent video. Did you miss anything? Because I do miss your act, the glorifying thingy. It's never too late to come back 'home' as our Father would always for so. Salam kasih, An Indonesian Christian brother

  • Nez, akun profile billboard lo kemana sih? Kok ilangg? Dulu adakan? Buat lagi donggg

  • Nez, sumpah kecewa banget! Kenapa lo dengan bangganya ngasih link situs download illegal?! Lo bangga #1 disitus illegal? Lo bangga karya lo dibajak? Link itunes aja gak lo kasih? Parah banget sih nez?

  • tadi rencana mo upload apa sih kak... hehehehe... #kepo

  • Please update your Offiicial Channel youtube with some new videos ...Video yang tersebar di youtube semua videonya tidak official, gimana mau go International kalau hal sederhana seperti tidak diperhatikan... Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....We want something fresh from this Superstar...

  • agnezmo, keren, asik banget.

  • ini akun asli dong .. uda di verifikasi kok .. yg lain tu palsu .. oleh sebab tu langganannya kurang banyak ...?? terlalu banyak plagiat .. tingkat penayangan jga dikit krn video banyak yang upload

  • ngenes de

  • we miss you so muach!!!

  • AGNEZMO : akun yg asli..

  • Kak AgnezMo, pleaseee,,,, kalo show bawain lagu2 slow.nya lagi :(

  • AKUN yang asli yang mana sih ? AGNEZMO atau AgnezMonicaVEVO???

  • #HBDAgnezMo !

  • *DREAM, Believe, and Make it Happen!* I Love you my beloved sister Agnes Monica <3 :)

  • kamu dipikiranku, sampai mate-e-e:-)

  • dream believe n make it happen, thx to be my inspiration to get my future :) LOVE

  • I always pray the best for you! I can't wait for your international single this year. Xoxo Mo ♥__♥

  • "ka agnez, di youtube ada akun bernama AGNEZ MO (pake spasi). Dia mengaku,bhwa chanel nya official,terus dia upload lagu2 terbaru kaka.

  • ka AgnezMo, sumpah! Lagu falling enak banget.. Cocok buat jd Soundtrack film tentang war gt.. Mantap!

  • u are my INSPIRATOR!

  • excited ur new song international FALLING & Amore baby i love you .. release soon SEPTEMBER..

  • Falling itu sengaja di upload atau gimana nez?

  • Paralyzed of course

  • #NEZinLA..... we miss u here nez...

  • Kenapa ya banyak yg suka berkomentar "miring" kalo ada cowok yang ngefans ama agnes, salah satu korbannya saya. Kadang berusaha acuh, tp ngeganggu juga. Tapi, saya ngerasa ga ada yg salah dengan pilihan saya. Agnes pantas buat punya fans, pantas buat jadi panutan, tp asal jangan jadi fans yang "bodoh", harus "pintar". I believe in you Nez.

  • BELIEVE in DREAM, and MAKE IT HAPPEN. im here for u!

  • U must see my video Nez,, i was making it!! And all of my video is inspiring by you and u make me a winner in conpetition!! Thx Nez!! Succes!!

  • I believe that you'll reach your big dream soon. All the hard work you did will surely give you a GREAT result. I just hope you'll always walk on the right track Agnes, walk on His way :)

  • I just suggest to all Indonesian young generation that Agnezmo is the right role model that you all can follow up. With a lot of talents and deep faith in God, those make her inspiring for youth. And my view about haters and lovers, they are really integrated in human's life that we can not get rid off. Every body has different interest and that comes from the way they were raised in the childhood by their parents. So far AgnezMo moves positive, we have to support her to be bigger. Talking about fashions, stage act, vocal quality, she has got all of it. One thing to concern by the management side is to fully concentrate on and spread the quality of Agnezmo on social media. My biggest wish to come up is that Agnezmo can release the International Album soon. We have been hungry of your spectacular stage and we'll be very happy to see you success in the future>3

  • ka, ga sabar nih pengen denger full lagu.. Na na na na na amore baby i love you.. Aaahh musik nya keren.

  • mv baru'a dong nez, love u my Queen a lots

  • Agnes... I love u so much!

  • I will always LOVE and SUPPORT you.. Agnez... believe in your dream..coming true... God Bless you... :)

  • Renegade is myfav song of Agnezmo new album but pitty i cant download on ITunes coz the album is only for Indonesian Market.. hugh from Holland

  • maybe im the lucky one...who inspired by you

  • jgan lupa post kan behind scene pembuatan MV nya nezmo, , excited what u do. . waitttt as always for the ur surreprised because BELIEVE That all is COMING TRUEE

  • Agnes,always DREAMing of you, i BELIEVE someday will be cometrue, its so hard to MAKE IT HAPPEN this time. Maybe another time, another live. Always pray the best for you.

  • We want Agnes Monica's International album. cant wait

  • bad girl and things will get better NEZ my favorite's album

  • WAHHH VERIFIED ACC!! GREAT AGNEZ.... WE LOVE YOU SO LOVE!!!

  • Congrats ya nez!! Udah dapet verified akun utubenya ;)

  • live streamingnya kapan?

  • albumnya mana nic? share me dong

  • cintaku sedalam samudra setinggi langit diangkasa, emh... kepadamu....

  • dari dulu mah ngefans'a,kl udh jam 3 pulang sekolah pzti nonton tralala trilili,,, sebayaan qt nez... hahaha

  • I like this quote -> "Waktu dulu aku bilang aku pengen go international dan orang-orang nggak percaya, tapi pada akhirnya aku bisa membuktikan jika aku bisa, itu kan pengaruhnya jauh lebih besar. Lain misalnya kalau aku ngomong pengen go international terus tiba-tiba semua orang percaya, pada saatnya aku melakukannya pengaruhnya nggak akan sebesar ini". (Aku percaya kalau kamu bisa Mo !!! ) i love you nezzzzzzzzzz ^__^

  • agnez,,,we love u

  • hell yeah

  • QUENNNNN

  • Sekarang udah rame, dulu sepi bener akun ini :'D

  • good luck Agnez.

  • I WONDER SHE FOLLOWS MY TWITTER ACC!! AAAAWW TIME TO PROMOTE MORE THIS ACC TO MY FELLAS N LADIES =D

  • Agnes is about to reborn from us ,

  • go AGNEZ

  • ALREADY A THOUSAND =) I WONDER ALL AGNEZ'S FANS SUBSCRIBED THIS ACC =) MORE PROMOTES, MORE CLICKS!

  • we have a dream, and you dare us to make it happen. That's what i learn from you. If I believe in my dream, there's no such thing to not make it happen. God bless our road. :D -OC.S-

  • cant wait for your suprise kakak! ! ^^

  • AGNEZ!!!!!!!!!!!!!!!

  • Hope can give ur the best for ur project to us,,

  • cant wait for the surprise....

  • AGNEZZZ...... CAN'T WAIT FOR YOUR #WAITINGGAME........

  • can't wait for your international album, nez!

  • AGNEZ IS ABOUT TO REORGANIZING THIS ACC!! WELL, IS THIS YOUR SURPRISE GIRL??? I'M SO EXCITED WITH IT =)))))))))))

  • GOOD MORNING LA!! GOOD MORNING SWEET HEART!! WORLD IS READYNEZZ FOR YOU MS. AGNEZMO!! SURPRISE US TODAY GIRL =)

  • be ready for this awesome girl...!!!

  • HEY GUYS.... WHO WILL WIN AGNEZ'S GIFT?? I'M DYING WITH IT BUT ONE FAN WIN FOR ALL FANMILY... ISN'T IT?? =) COMMON ASK AND INVITE OTHERS TO SUBSCRIBE!!!!!! =)

  • nez video dare to dreamsnya kog dihapus? why?

  • tak sabarrrrr..:-)

  • OH I AM DYING OF READYNEZZ =)..... AGNEZZZZZZZ

  • still waiting your new comeback w/ international album.. #daretodreams :)

  • I WILL BE IN SINGAPORE ON THIS JULY.... I WISH I CAN HEAR YOUR INTERNATIONAL SONGS AT CAFES, OR MAYBE CLUBS =)

  • AGNEZZZZ...... I AM WAITIN FOR A WHOLE LIFE.... =D WHENEVER U READY FOR SURPRISE US, WE ARE MORE OVER READY =))) LOVEE YAAAA

  • when are you married? ini adalah salah satu pertanyaan yang paling kak agnes nggak suka,karna,dia pengen raih mimpinya dulu buat Go International,,alasannya bisa dimaklumi lah.. dan artis yang paling bahagia banget buat fansnya penasaran sama album internasional yang sedang dia buat saat ini.. apapun itu,kami fans mu tetap mendukung karir,cita",impian,mimpi,dan juga semua hal yang sedang kau lakukan,yang penting itu Positive terus!! #salaMUDA

  • AGNEZ..... PLEASEEEE SUPRISE US! U PROMISE

  • Excited for summer this year. #internationalbumrelease

  • MORE MORE EXCITED WITH SOME OF YOUR TWEETS....... CAN'T WAIT FOR WHAT SURPRISES =D

  • agnez , we still waiting for ur music T_T

  • COOMING soon seems like waiting forever... please be quick AGNEZ!!! WE ARE SO OLD READY FOR YOU!!

  • Askm wr wb.

  • setuju sama Tommy Yuranda, sepertinya Agnes membutuhkan waktu lama dalam mencuri perhatiah dunia..

  • rajin update video2 nya.. buat Team Khusus!!!!

  • mana?????????? ada janji tinggal janji y, tinggAL orang la

  • menururt aku pribadi, Agnez kali ini harus bener2 pintar dalam mencuri perhatian dunia, u know why ? ini yg bikin Agnez susah buat diterima di belahan dunia : 1.Kulit dan Wajah Agnez sangat Asia sekali, jarang penyanyi dunia yg berkulit Asia seperti Boyband+Girlband lainnya. 2.Penyanyi yg mempunyai suara bagus dan bisa dance itu banyak, jadi Agnez harus pintar dalam memikat org di seluruh dunia. 3.Disini Agnez masih terlihat Labil, U know why ? karena Agnez masih gk bisa nentuin pakaian dan gaya yang nantinya bakal digebrak diseluruh dunia, taukan kejadian Grammy Week ? dan saat menghadiri perilisan film dari 'Tom Cruise' disitu Agnez dihujat disainer2 dunia #Ini menururt pribadiku lo, jadi NOHATE ;) itu komenan dari temen facebook [Alviano Genandro Gunawan]

  • you GO GURL!!!

  • Chanelnya kok sepi.. -_-

  • Can't wait,,your new brand !!

  • agnes more update nez, plis make world curious with ur boom :D

  • Agnezzzz.... Subscribe akun utube aku donggg. Pleasee... Aku udah lama nunggu akun ini aktif lagi :')

  • agnes i like u so much... i like the way u dance ackt., so nice and beuttyfulL.. I like u from when i in age 10 th,

  • Hey! Awesome channel! I subscribed. If you'd like, check out my music video \\"Wonderlust\\" and subscribe back! Thanks!

  • Haduh channelnya kok kaya ngga diurus, Video Klip Muda ngga di upload, hadeh payah ni...yang baru ngga ke update...T_T

  • Ayo dong lebih diurus lagi Channel Utubenya. Ini salah satu media besar untuk memasuki dunia internasional

  • kapan keluar single internya?? :) jgn lama2 dong haha

  • you are so perfect nez..

  • Seriously, why u change ur stage's name? Coz u gonna break the US market? I don't really like to call you "Agnez Mo". You always be my Agnes Monica. Agnes Monica is perfect's name.